Werkplaats

APK of onderhoud?

 

Met uw auto staat u niet graag voor verrassingen. Ook niet qua kosten voor onderhoud of de APK
Daarom kunt u bij Halbe Bremer Autoservice rekenenen op vaste lage prijzen en wordt u altijd op de hoogte gehouden zodat u precies weet waar u aan toe bent.
Onze werkplaats is voorzien van de nieuwste gereedschappen, software en diagnoseapparatuur. Zo wordt er altijd op juiste manier aan uw auto gewerkt.

Onderhoud aan u auto is vanzelfsprekend erg belangrijk, dit voor uw eigen veiligheid en om schade aan uw auto te voorkomen.
Het onderhoud aan moderne auto’s kun je indelen in vier categorieën:

 • Grote of kleine beurt
  Het jaarlijkse controlemoment voor de auto. Alle belangrijke zaken worden nagelopen, zoals de remmen, de ophanging en de diverse vloeistoffen. Bovendien wordt dan ook de motorolie ververst en het bijbehorende filter vervangen. Vaak gebeurt deze grote beurt tegelijk met een APK. Tijdens een kleine beurt worden alleen de vloeistoffen bijgevuld en de olie en filters vervangen.
 • Reparatie aan slijtagedelen
  Voor bepaalde slijtagedelen is de levensduur afhankelijk van het gebruik, zoals de remblokken, de remschijven en de koppelingsplaat.
 • Tijd- of kilometergebonden vervanging
  Voor sommige onderdelen bestaat een vervangingsmoment bij een aantal verstreken jaren of verreden kilometers, afhankelijk van wat eerst komt. Een van de bekendste onderdelen die volgens dit principe vervangen worden, is de distributieriem.
 • Onvoorziene reparatie
  Voor veel onderdelen bestaat geen vooraf bepaalde levensduur, maar dat wil niet zeggen dat ze altijd een autoleven lang meegaan. Een waterpomp kan gaan lekken, een veer kan breken, een aandrijfas kan defect raken.

Ook voor een APK bent u bij ons aan het juiste adres!

Met een vast tarief van €35,- voor het APK keuren van diesel- en benzineauto’s zijn we scherp geprijsd.

Haal- en brengservice

Uw auto is toe aan een reparatie, aan onderhoud of de APK maar u hebt geen tijd om de auto te brengen?
Dan komen wij uw auto gewoon halen!  En nadat de werkzaamheden zijn voltooid brengen we de auto netjes weer bij u terug.
Dit scheelt u tijd en een hoop geregel.

Voordelen haal- en brengservice

– Geen onnodig tijdverlies
– U kunt gewoon doorwerken
– U heeft geen wachttijden meer
– De auto wordt gehaald en weer voor de deur afgeleverd

Maak hier uw afspraak en vraag naar de mogelijkheden.