Over ons

Uw autobedrijf in Noordhorn

Over ons

Halbe Bremer Autoservice is een dynamische autobedrijf gevestigd in Noordhorn, en is het adres voor uw mobiliteit. De voornaamste werkzaamheden zijn het in- en verkopen, onderhouden, APK keuren en repareren van auto’s. Een van de belangrijkste doelstellingen is om tegen een eerlijke prijs de hoogste kwaliteit te leveren. En daarbij staat service verlenen hoog in het vaandel.

Na tien jaar ervaring te hebben opgedaan met het hobbymatig onderhouden, repareren en in- en verkopen van gebruikte auto´s en motoren, nam oprichter en eigenaar Halbe Bremer het besluit om een eigen onderneming te starten.
Hij nam in 2013 afscheid van zijn werk als crewchief F16 vliegtuigtechnicus bij de Koninklijke Luchtmacht, begon in Grijpskerk en heeft inmiddels intrek genomen in een bedrijfspand in Noordhorn. Vele mensen in de gemeente Westerkwartier en ver daar buiten weten het bedrijf goed te vinden.

Onze goed opgeleide monteurs hebben een passie voor auto’s, zijn in het bezit van vele diploma’s en zijn gecertificeerd om te werken met electrische voertuigen en airco’s.

De makkelijkste manier naar onbezorgd rijplezier!

Onze handelsvoorraad bestaat uit jonge en frisse auto’s met een bekende onderhoudshistorie,
en met een RDW en NAP erkenning bent u altijd zeker van de juiste kilometerstand. Ook in het importeren en het bemiddelen van de aankoop van uw nieuwe auto zijn wij zeer actief. U bent op zoek naar een nieuwe auto? Besteed het aan ons uit, wij gaan voor u op zoek! Wij zoeken leveren u de auto op maat.

Wil jij zonder zorgen genieten van je nieuwe auto? Dat kan met een passende garantie. In samenwerking met Autogarantie.nl bieden wij verschillende mogelijkheden voor garantie aan. We snappen dat niet iedere auto hetzelfde is. Daarom zijn de garanties van Autogarantie.nl gebaseerd op de leeftijd en kilometerstand bij aflevering van de auto. Kies voor een garantie die past bij jouw auto:

  • Instap – de meest gekozen garantie voor auto’s niet ouder dan 12 jaar en met minder dan 200.000 km.
  • Uitgebreid (inclusief pechhulp binnen Nederland) – de meest gekozen garantie voor auto’s tot 8 jaar en 150.000 km.

Ook financiering is geen probleem. Met een van onze leasepartners regelen we de financiering op maat!

Werkplaats

Stiekem is er een voorliefde voor auto’s uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Maar met de meest moderne apparatuur zoals de nieuwste diagnosecomputers, speciale gereedschappen en onze vol automatische aircomachines kunnen we alle merken aan. We zijn specialist in aircotechniek, diagnose en inlaatreinigingen.

U wilt graag mobiel blijven? Geen probleem er staan leenauto’s of een leenfiets voor u klaar!

Wilt u meer te weten komen over ons bedrijf en services, of wilt u een afspraak maken?
Neem dan telefonisch contact op of kom gauw eens langs in ons bedrijf in Grijpskerk.
Wilt u ons snel bereiken kijk dan op onze contactpagina.

We zitten langs de N355 in Noordhorn, op de Industrieweg 3, en zijn gemakkelijk bereikbaar.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze werkzaamheden? We zijn erg actief op social media dus kijk ook eens op onze Facebook of Instagram pagina’s voor een kijk in onze dagelijkse activiteiten.

Openingstijden

Iedere werkdag van 8.00 tot 17.30 staan wij voor u klaar.

U kunt alleen langskomen buiten de openingstijden? Geen probleem, neem dan even contact met ons op en we maken een passende afspraak.

gevel_ferrariMG_5117 - kopie2

foto_41__original RDW erkend